Jelen-Létünk

Az utolsó pillanatban még egy ötlet Karácsonyra

Minden évben elhatározom, hogy idén nem lesz rohanás, nincs utolsó pillanatban ajándék vásárlás 🙂  De ez nem sikerül a legtöbbször, esetleg valaki 22-én vagy 23-án jut eszembe, akit feltétlenül szeretnék meglepni, vagy csak akkor jön szembe velem, a neki jónak és szépnek érzett ajándék.

Gondolom ez nem csak velem fordul elő, így ajánlanék egy igazán értékes könyvet Neked is, hátha ez az igazi 🙂

Jó ideje nyomon követem a Férfiak klubja életútját, lévén, hogy szinte teljesen azonos értékeket szeretnének közvetíteni, mint én Családállítóként. Nagyon örültem Bedő Imre könyvének, hiszen ahogy Ő is írja  “a Férfieszmeiség, a Férfiasság gyengülő társadalmi szerepe, rangja, megítélése, a Férfiak „eltűnése”, egyre fokozódó probléma a nyugati társadalmakban és sajnos Magyarországon is. Férfienergia című könyvével támaszt nyújt, kapaszkodót, útmutatót mindazoknak, akik szeretnék megismerni a Férfiasság gyökereit, a Férfivá válás lépéseit és azokat az ismérveket, amelyek egy férfit Férfivá tesznek.”

Ráadásul Böjte Csaba ajánlásával.

bojte-fb-hirdetes_jav

A fenti sorokban majdnem minden benne van 🙂 Miért írom, hogy majdnem? Mert van egy fontos dolog, amit érdemes tudni. Senkit sem lehet megváltoztatni, pedig a legtöbb nő ezt szeretné. Megváltoztatni a férfit, vagyis szeretjük elhitetni magunkkal, hogy segíteni akarunk neki. 

Hölgyeim, erre semmi szükség! A férfi, ha akar változik, ha pedig nem akar, akkor kár a gőzért, csak szenvedés lesz a jutalom. 

De! “Információt” adhatunk, szépen, szívből, szeretetből becsomagolva a fa alá tehetjük ezt a könyvet. Higgyétek el, amikor eljön az ideje el fogja olvasni a Kedves, és biztosan hatást gyakorol rá, de minimum elgondolkoztatja. Bízzatok a párotokban, képesek megtenni az első lépést a Férfivá válás rögös útján.

Rendeld meg itt: Férfienergia! vagy, a következő helyeken szerezheted be személyesen: a LIBRI hálózatában, valamint a Líra, Anima, Magyar Menedék, Püski boltjaiban, emellett az Auchan-ban is!

A valóság azzal gyógyít, hogy kiderül.

Időpontot kérek!

Köszönöm ha megosztod a bejegyzést mindazokkal, akiknek segítségükre lehet.
Iratkozz fel a blogkövetésre és nem maradsz le az új cikkekről :)
Szeretettel: Petra

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!